Business

Kledinglabels voor huisdieren – Belangrijke trends

Hoe kies je het perfecte kledinglabel voor je huisdier?

De consument van vandaag zoekt meer dan alleen saaie kleuren en saaie ontwerpen. Het draait allemaal om oogverblindende logo’s, felle kleuren en intuïtieve ontwerpkenmerken die ervoor zorgen dat kledingmerklabels opvallen. Mensen versieren hun huisdieren graag met op maat gemaakte accessoires en kledinglabels. Een geweldige set op maat gemaakte kledinglabels kan gemakkelijk de slag slaan. Er zijn miljoenen eigenaren van huisdieren in de Verenigde Staten en over de hele wereld die hun huisdieren willen aankleden en bereid zijn daarvoor een hoge dollar te betalen.

Als het gaat om het Verwarmde bodywarmer kiezen van een huisdierproduct, is de duurzaamheid essentieel, aangezien deze producten zeer intensief worden gebruikt. Raadpleeg de onderstaande tabel welke kledinglabels u voor uw project moet gebruiken:

Geweven labels en geweven patches

Halsbanden voor huisdieren
Huisdierlijn
Kleding voor huisdieren
Beddengoed voor huisdieren
Dekens voor huisdieren
Huisdier dekbedden
Bedrukte etiketten en labels voor warmteoverdracht
Zacht speelgoed voor huisdieren
Moet u uw huisdierkleding labelen met een kledinglabel?
Ontwerpen bevatten kleine stukjes informatie, zoals de naam van het huisdier, een korte zin die aangeeft hoeveel ze van hun huisdier houden of een eigenzinnige boodschap. Tot de verschillende opties die klanten hebben voor het ontwerpen van kleding behoren geweven labels, bedrukte labels en labels voor warmteoverdracht. De laatste wordt steeds populairder omdat klanten hiermee hun boodschap rechtstreeks op synthetische en natuurlijke stoffen kunnen verwerken. Dankzij de snelle ontwikkelingen in de printtechnologie kunnen mensen nu in-house kleefmiddelen gebruiken om afbeeldingen aan te passen aan vrijwel elk formaat of elke kleurencombinatie, waardoor ze onbegrensde ontwerpmogelijkheden krijgen.
Alle kledinglabels zoals geweven, tagelss warmteoverdracht of bedrukte labels kunnen worden gebruikt voor Pet Garment Branding. Wanneer ze door mensen en huisdieren worden gedragen, hebben geweven labels de neiging ongemak te veroorzaken omdat ze een kriebelend of jeukend gevoel geven, maar ze zijn zeer duurzaam. Terwijl mensen kunnen klagen dat ze zich ongemakkelijk voelen met hun mooie nieuwe shirt, hebben huisdieren het over het algemeen moeilijker om dezelfde boodschap over te brengen. Het uiteindelijke doel is om het kledinglabel te plaatsen zonder ook ongemak voor de huid te veroorzaken en zichtbaar te zijn.

Het kost tijd om kleding voor huisdieren te ontwerpen en er ook een merklabel op te plakken. De beschikbaarheid van stof en patronen is gemakkelijk lokaal te vinden in handwerkwinkels. Als het gaat om merkkledinglabels, raden we altijd aan om uniek en eigen te ontwerpen en geen sjablonen, clips of online gevonden formulieren te gebruiken. Wat je ook aan het maken bent van “pups”-kleding of mensenkleding, je moet jezelf identificeren als een bedrijf en je merknaam laten zien.

12 hondenmerken van ontwerpers en hun kledinglabels.
In het onderstaande linkartikel “InStyle” magazine vindt u de meest schattige en zeer modieuze merken voor pups van Designer Ralph Lauren, Hollywood Celebrates en TV Person zoals Ellen DeGeneres of Lisa Vanderpump. Als mensen in de mode kunnen zijn, waarom honden dan niet?